fbpx

Att tävla är roligt men ibland vill man göra det på tider och dagar som man får bestämma själv. Därför har vi skapat tävlingen Ladies Invitational!

Du bjuder helt enkelt in en väninna eller en klubbkompis och spelar bästboll/poäng över 18 hål när det passar er. Ni kan välja att spela upp till tre rundor mellan 1 april och 31 augusti, men det är den bästa rundan som räknas. Alla rundor ska vara föranmälda på golf.se och man måste ha med en markör i bollen. Roligast är självklart om ni spelar med ett annat par som deltar i tävlingen!

När tävlingen börjar kommer du på denna sida kunna se om det är fler från din hemmaklubb som är med och tävlar.


SPELFORM

2-manna bäst boll /poäng. Den bästa rundan räknas, ska vara signerad av markör och skickas till oss senast 31 augusti 2021.

PRISBORD

Ett trevligt prisbord väntar!
2020 var det 2 lyckliga vinnare från Landskrona GK som vann en golfweekend på fina Hooks och 2021 vann Ann Sofi Persson och Hannele Sjöö från Strängnäs GK ett golfpaket till Åland.

TÄVLINGSAVGIFT OCH ANMÄLAN

Det finns två sätt att anmäla sig till Ladies Invitational 2022.

  1. Anmäl dig via formuläret nedan. Du betalar då tävlingsavgiften på 250 kr för Ladies Invitational.
  2. Skaffa ett Premiummedlemskap på Enjoy Golf. Det kostar 499 kr och då ingår tävlingsavgiften till Ladies Invitational! Då får du också ta del av våra övriga medlemsförmåner. Läs mer och anslut här

VARMT VÄLKOMNA!

Anmälan

Anmäl dig via vårt formulär eller skicka ett mail till susanne.graf@birdie.se. Ditt meddelande ska innehålla namn, e-post, golf-id, och din spelpartners e-post.

Tävlingsvgiften på 250 kr per person betalas genom att ni swishar till 1235090907.

Ev greenfee betalas direkt till aktuell golfbana.