fbpx
Vallentuna GK är en av de golfbanor vi samarbetar med. Här får du en kort presentation av den fina banan.

Vallentuna GK är en golfbana med 18 hål av omväxlande karaktär. Den är välskött och välkomnande med en del spännande hinder. Par 72. Shopen är välfylld och inbjudande. Restaurangen har fullständiga rättigheter och serverar lunch alla veckans dagar under högsäsong. Med vårt förmånskort får du greenfee-rabatt!

“Mitt favorithål är hål 1, det låter märkligt men det öppnar upp rundan på ett positivt sätt. Det är ganska kort och spelar man strategiskt är det fullt möjligt att börja med ett par, även för den med lite högre hcp” 

Susanne, medlem Vallentuna GK

Erbjudande – Enjoy Golf förmånskort

Med Enjoy Golf förmånskort erbjuds du 50% rabatt på ordinarie greenfee på Vallentuna GK.
Gäller vid ett (1) tillfälle, valfri dag. Läs mer om vårt förmånskort »

Klubben beskriver sin bana

Endast 35 min från Stockholm City hittar ni den otroligt natursköna och mysiga golfklubben med det stora hjärtat. En trevlig golfbana med mycket variation, bra restaurang, och medlemskap för alla. Varmt välkomna till Vallentuna golfklubb vi ser fram emot att träffa just dig.

Läs mer om Vallentuna GK »

Hur hittar jag till Vallentuna GK?

Kontaktuppgifter Vallentuna GK

Tel.nr: 08-514 305 60
Mail: kansli@vallentunagk.se