fbpx

OM OSS

Sveriges första förmånskort för golfande kvinnor

Green Queens är idag Sveriges största golfcommunity för kvinnor. Medlemmarna är allt från nybörjare till kvinnor som spelar på touren. Green Queens Golf är en naturlig knutpunkt för golfande kvinnor från hela Sverige.

Green Queens har utmanat den traditionella golfbranschen sedan 2015 och är i dag Sveriges största golfcommunity för kvinnor. Våra medlemmar är allt från nybörjare till tourspelare. Tillsammans har vi skapat ett genuint nätverk där vi lyfter varandra och är den naturliga knutpunkten för golftjejer från hela Sverige.

Som medlem hos oss erbjuds du en rad olika sociala aktiviteter både på och utanför golfbanan samt får bra erbjudanden och rabatter från våra samarbetspartners. Du får även massor av grymma erbjudanden från våra samarbetspartners.

VI SOM JOBBAR med Green Queens

Select Golf förvärvade den 1 november 2022 Green Queens Golf. Select Golf är ett nytt bolag startat av fyra kvinnor som gemensamt arbetar för att lyfta svenska golfdamer. Visionen är att få fler kvinnor ska hitta glädjen och gemenskapen i golf – både nya och befintliga spelare, i alla åldrar och på alla nivåer.

Susanne Graf 
VD/Sälj & Partneransvarig
susanne.graf@greenqueens.se

Frida Robbe
Marknadschef
frida.robbe@greenqueens.se

Susanne Söderberg
Sales & Event Manager
susanne.soderberg@greenqueens.se

Helena Rhodin
PGA-tränare/Sales & Event Manager
helena.rhodin@greenqueens.se