fbpx

OM OSS

Sveriges första förmånskort för golfande kvinnor

Green Queens är idag Sveriges största golfcommunity för kvinnor. Medlemmarna är allt från nybörjare till kvinnor som spelar på touren. Green Queens Golf är en naturlig knutpunkt för golfande kvinnor från hela Sverige.

Green Queens har utmanat den traditionella golfbranschen sedan 2015 och är i dag Sveriges största golfcommunity för kvinnor. Våra medlemmar är allt från nybörjare till tourspelare. Tillsammans har vi skapat ett genuint nätverk där vi lyfter varandra och är den naturliga knutpunkten för golftjejer från hela Sverige.

Som medlem hos oss erbjuds du en rad olika sociala aktiviteter både på och utanför golfbanan samt får bra erbjudanden och rabatter från våra samarbetspartners. Du får även massor av grymma erbjudanden från våra samarbetspartners.

VI SOM JOBBAR med Green Queens

Select Golf förvärvade den 1 november 2022 Green Queens Golf. Select Golf är ett nytt bolag startat av fem kvinnor som gemensamt arbetar för att lyfta svenska golfdamer. Visionen är att få fler kvinnor ska hitta glädjen och gemenskapen i golf – både nya och befintliga spelare, i alla åldrar och på alla nivåer.

Susanne Graf 
VD
Sälj & Partneransvarig

Jag är en inbiten entreprenör så att nu få utveckla Green Queens tillsammans med härliga kollegor känns fantastiskt.

I snart 20 år har jag uteslutande arbetat med golf och resor, de flesta åren som egen företagare men även som klubb/ marknadschef.

2013 köptes mina dåvarande bolag upp av det som idag är GolfStar. Efter GolfStar har jag haft spännande konsultuppdrag, senast på Birdie Golf Tours som jag förvärvade 2020. 

 

Maria Strandberg
Marknadschef

Med Green Queens hoppas jag kunna bygga vidare på det fina varumärket, och att skapa en mötesplats för Sveriges golftjejer. Drömmen är att vi genom Green Queens kan stärka alla Sveriges golftjejer, och att vi ökar spelglädjen och gemenskapen på golfbanorna! 🌸

Jag har arbetat med formgivning, marknadsföring och kommunikation i mer än 25 år. Jag drivs av skapande i alla olika former.

Golf är en fantastisk sport, hoppas fler upptäcker det.

Helena Rhodin
PGA-tränare
Sales & Event Manager

Med stor entusiasm och engagemang ser jag verkligen fram emot resan med Green Queens.

Jag arbetar som PGA-tränare på Salems GK. Att lyfta kvinnor och golf är något som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Att få möjlighet att inspirera, motivera och coacha andra är något som jag verkligen brinner för, oavsett ålder eller vilken nivå man ligger på.

Jag har tävlat framgångsrikt i Long Driving och vunnit bland annat SM och EM. Min största merit är en 3:e plats på VM i longdrive. Den längsta driven jag slagit i tävlingssammanhang ligger på 315 meter.

Susanne Söderberg
Sales and Event Manager

Jag framemot att skapa nya möjligheter för att få fler kvinnor att golfa, och hitta gemenskap med både nya o gamla vänner.

Jag har en lång IT karriär bakom mig, och jobbar just nu som egen företagare och konsult.

I nuläget har jag ett uppdrag på Länsförsäkringar som Release Manager. Tidigare har jag arbetat som ansvarig för IT leveranser, Account Delivery Manager, till kunder som KF, Absolut Vodka, OKQ8, Riksbyggen mm.

Frida Robbe
Marknad och kommunikation

Jag ser mycket fram emot att arbeta med Green Queens och att driva bolaget framåt, jag tror att vårt arbete med Green Queens kan leda till att fler kvinnor kommer ut i naturen, umgås och rör på sig vilket känns mycket viktigt och roligt!

Jag har senaste 12 åren jobbat med marknadsföring och som marknadschef på ett flertal olika bolag. 

Jag jobbar gärna brett inom marknadsföring och uppskattar att driva projekt med syftet att stärka varumärken och bidra till ökad försäljning.

Kontakta OSS

Kontakta Susanne Graf för mer information om vårt erbjudande eller för att diskutera ett utökat partnerskap.