fbpx

Green Queen’s SOLHEIM CUP

26–27 maj 2023

Nu är det dags att samla ihop ett lag och spela om titeln ”Sveriges bästa tjejgäng”. Det här är helgen när du får möjlighet att umgås, spela golf och träffa härliga golftjejer från hela landet.

Tävlingen spelas på Hooks Herrgård som är en helt fantastisk anläggning. Maten är i toppklass, rummen är fräscha och golfbanorna är roliga och varierande att spela. Den stora spaavdelningen är som balsam för själen efter en golfrunda.

Ett extra plus den här helgen är att vår egen Helena Rhodin, mästarinna i longdriving och PGA-tränare, inleder med en tränings-session, en “kom-igång” på rangen. Nu ska vi lära oss att slå långt och rakt !

Varje lag består av 4 deltagare, inklusive en lagledare. Om man vill delta men inte får ihop ett eget lag försöker vi hjälpa er att hitta lagkamrater.  Det här är en helg med fokus på gemenskap, tävlingen är ett trevligt komplement men glädjen att träffa fler ”Queens” är nr 1!

Vi spelar 2 dagar, den ena dagen räknar vi poäng, den andra slag. Vår pro Helena Rhodin är med och har uppvärmning och lär oss knepen för att slå lite längre.

Tävlingsformer

Dag 1: Slag netto
Dag 2: Poängbogey

Prisbordet inkluderar även ett bra individuellt pris. Vi lottar även ut ett antal priser bland deltagarna, det är inte bara resultatet som räknas! 😍

Agenda

 26:e maj
Start 11.30 på rangen.
Golf 13.00
Incheckning på hotellet efter golfen.
Middag på kvällen

27:e maj
Frukost
Golf 09.30
Prisutdelning

I vårt paket ingår:

Del i dubbelrum på hotellet 1 natt
Frukostbuffé
3 rätters middag
2 greenfee
Clinic med Helena Rhodin
Prisbord

Pris per person: 3 700 kr
Enkelrumstillägg: 400 kr
Tävlingsavgift 300 kr per deltagare tillkommer,  du med Green Queens förmånskort får 50% rabatt på avgiften (150 kr).

Swisha kostnad för hotellpaket + tävlingsavgift till 123 121 66 13. Via formuläret nedan kompletterar du din anmälan med information om dig och ditt lag! 😍

Anmälan är bekräftad först när betalning skett. Avgiften återbetalas ej vid ev. avbokning men man har full rätt att ta in en ersättare. Vid sjukdom följer vi anläggningens bokningsvillkor för grupper, vilket inkluderar ett läkarintyg vid sen avbokning.

Hooks Herrgård, bilder

Tid kvar till start!

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Solheim cup – anmälan